Jump to content
66-96 Ford Broncos - Early & Full Size
Sign in to follow this  
hoss

No Fire whatsoever

Recommended Posts

well i haven't posted in a while but its great to be back i have an 84 bronco with the 4.9 engine and recently we went through some water that was a little to deep and it died :(( but we got it out and drained everything and i have put new plugs, plug wires, dis. cap, rotor button, ignition module, and coil, on it and its still not firing the wiring harness consists mostly of electrical tape and wire nuts not my doings it was the guy before me. what could be the problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some years had the "collision shut-down switch" to avoid fire...

If so, might want to check that.... just a thought..

B

Share this post


Link to post
Share on other sites

I assume that you mean that you get no spark, right? Any way, here is a troubleshooting proceedure for you.

post-889-1143683213.jpg

post-889-1143683231.jpg

post-889-1143683248.jpg

post-889-1143683272.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem with an 83 f150, it was the only vehicle I couldn't fix, the owner ended up towing it "elsewhere" (the way he put it).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×